kiosterakis.gr +

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ...

Δείτε σε εικόνες πως η τεχνολογία μας έχει αλλάξει…

Στη θάλασσα...
Η σύγχρονη τεχνολογία έχει μπει για καλά στη ζωή μας. Κινητά, υπολογιστές, netbooks, tablets και πόσα ακόμη έχουν φτάσει την επικοινωνία σε ένα άλλο επίπεδο. Ειδικά τα smartphones, αυτά τα πολυεργαλεία, έχουν γίνει ο αχώριστος σύντροφος για τον καθένα μας.

Μήπως, όμως, όλη αυτή η τεχνολογία μας έκανε κακό; Μήπως χάσαμε την πραγματική, την ανθρώπινη, την άμεση επικοινωνία; Μήπως, μέσα από αυτόν τον ιδιαίτερο δεσμό που αναπτύσσεται ανάμεσα σε άνθρωπο και μηχανή, η εικονική πραγματικότητα αρχίζει να αντικαθιστά τις πραγματικές στιγμές;

Μέσα από 22 εικόνες, σκιτσογράφοι από όλο τον κόσμο εντοπίζουν τον σύγχρονο εθισμό στην τεχνολογία. Με τα «έξυπνα κινητά» είμαστε περισσότερο συνδεδεμένοι από ποτέ.

Οι παρακάτω εικόνες μας δείχνουν την αλήθεια...

Αρχείο PDF: Δείτε σε εικόνες πως η τεχνολογία μας έχει αλλάξει!

001 puzle

Η δημιουργικότητα των σκιτσογράφων ζωντανεύει καυτηριάζοντας μια πραγματικότητα που βρίσκεται γύρω μας, επηρεάζει, εμπνέει και προβληματίζει.

Πολιτική απορρήτου...

Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία βοηθούν να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...