Το τσουρέκι αποτελεί ένα από τα ποικίλα και από τα πιο γνωστά "εορταστικά ψωμιά" της ελληνικής παράδοσης, ενώ τα κουλουράκια της Λαμπρής, με το κλασικό σχήμα πλεξούδας, είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος των Πασχαλινών γλυκών. Το τσουρέκι είναι το έδεσμα που προτιμούν μικροί και μεγάλοι. Ωστόσο είναι από τα πασχαλινά γλυκά που παιδεύει ιδιαίτερα τις νοικοκυρές, καθώς η προετοιμασία του είναι αρκετά χρονοβόρα και απαιτεί περίσσια υπομονή. Όμως, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει, αφού τα τσουρέκια είναι ίσως το πιο νόστιμο πασχαλινό γλυκό.
Υλικά
Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία βοηθούν να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...