kiosterakis.gr +

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΑΤΙΑ...

Μαγειρέψτε κους-κους στο πλυντήριο πιάτων!

Η Ιταλίδα Lisa Casali είναι άριστη μαγείρισσα όμως μαγειρεύει με έναν αρκετά περίεργο τρόπο. Δεν χρησιμοποιεί κατσαρόλες και τηγάνια ή ταψιά για να παρασκευάσει τα λαχταριστά της πιάτα αλλά βαζάκια ή ειδικές πλαστικές σακούλες και το πλυντήριο πιάτων!

Πλυντήριο πιάτων
Ναι καλά διαβάσατε Lisa βάζει τα υλικά στο γυάλινο βαζάκι, το κλείνει καλά και το βάζει στο πλυντήριο πιάτων, μετά πατά το start για να ξεκινήσει η πλύση και το... μαγείρεμα!

Μόλις τελειώσει, το επιδόρπιο ή το γεύμα είναι έτοιμο – σιγοβρασμένο μέσα στο καυτό νερό και τους ατμούς του πλυντηρίου. Ανοίγει το βαζάκι και σερβίρει.

Μαγειρεύει επίσης κρέας με λαχανικά αλλά και θαλασσινά ή λαχανικά. Έχει γράψει μάλιστα και ένα βιβλίο με οδηγίες για συνταγές... πλυντηρίου, με τίτλο «Μαγείρεμα στο πλυντήριο πιάτων. Γεύση, βιωσιμότητα και εξοικονόμηση ενέργειας με μία επαναστατική μέθοδο» (Cucinare in lavastoviglie. Gusto, sostenibilità e risparmio con un metodo rivoluzionario).

Τέλειο μαγείρεμα και οικονομία, δύο σε ένα!

001-puzle

Στο ακόλουθο βίντεο δείτε την να μαγειρεύει κους-κους!

ΠΗΓΗ: perierga.gr

Πολιτική απορρήτου...

Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία βοηθούν να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...