Στα κομμάτια από τις φράουλες μπορούμε να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη, λίγο νερό και να βράσουμε μερικά λεπτά μέχρι να δέσει το σιρόπι. Έτσι θα φτιάξουμε και ένα ωραίο γλυκό του κουταλιού ή μαρμελάδα αν συνεχίσουμε το βράσιμο και πολτοποιήσουμε με ένα πιρούνι τις φράουλες.
Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία βοηθούν να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...