Το θέμα με την καρμπονάρα είναι να καταφέρουμε το σωστό συνδυασμό των υλικών, το συγχρονισμό στο μαγείρεμα του κάθε συστατικού με τα άλλα.
Για την παρασκευή της καρμπονάρας μπορούν να χρησιμοποιηθούν πολλά είδη ζυμαρικού, όπως οι πένες, οι βίδες και οι ταλιατέλες, αλλά αφού πρόκειται για ιταλικό πιάτο, ας τηρήσουμε την παράδοση, χρησιμοποιώντας σπαγγέτι. Επιπλέον, η καρμπονάρα αν και συγκαταλέγεται στις συνταγές για ζυμαρικά, δεν είναι τα ζυμαρικά το βασικό συστατικό που την καθιστά τόσο δημοφιλή, αλλά η σάλτσα της.
Ο ιστότοπος αυτός, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία βοηθούν να βελτιωθεί η περιήγησή σας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, θα υποθέσουμε ότι συμφωνείτε με αυτή την πολιτική...